september 2011 (katring)

september 2011

DAGENS ANTREKK


bikbok jakke og strikk, pieces buksetights, bianco sko


mammas ring

Hva synes dere?

- katrin

HØSTFERIE!

I dag har vært helt OK. Startet med høst quiz i markedsføringen, flinke gruppa mi vant så da ble det gratis lunsj på oss! Alle måtte nemmelig legge inn penger i "potten" før vi startet, så vant vell 65 kr hver eller noe. haha! Så hadde vi fri i naturfagen - så det ble lang lunsj. Yeey!
 


Caffe latte på Cafe Frikvarter!


Kebab og cola på Phans. haha!

Så ventet ett par timer slækk norsk, og avsluttet med film og quiz i historie. Hvis noen er veldig interisserte. haha.

Fler som har hatt greie siste skoledager i dag?

- katrin

FREDAGSFØLELSE

I dag har vært sinnsykt slitsom. Tross jeg har gjort ca. ingenting. Haha. Staret skoledagen med 3 timer film, sov meg gjennom de 2 første (historie) men den ene timen med markedsføring var jeg flink å holdt meg oppe (såvidt). Så var det økonomi. Det er slitomt. Plutselig har jeg ingen å sitte sammen med lenger heller. Fordi Emil er teit. Åh. Til slutt hadde jeg naturfag prøve jeg er ganske sikker på at jeg strøyk på. Oh happy day!


Bilde fra i går... I dag har jeg vært for sliten til å ta bilde av meg selv.. haha. Emil sin caps forresten. Sant jeg kler den?

Som at jeg ikke er sinnsykt sliten nok fra før, har jeg skikkelig fredagssfølelse. Så å stå opp tidlig i morgen kan bli interessant! Når jeg tenker meg om jobber jeg på lørdag og. Så får ikke sove lenge før på søndag. åh. fml.. Takk gud at det er ferie nå!

Fler som er klar for ferie nå eller?

- katrin

MAKE UP - høst og vinter
Dior Forever foundation - 020, Clinique pudder - 02 og Clinique blush - 107 sunset glow


Isadora solpudder - 87 golden tan, koster fra The Body Shop - blush, face and body og foundation


BareMinerals flawless definition volumizing mascara og Yves Saint Laurent concealer - 2

Sminken jeg bruker til hverdags nå om høsten og vinteren. Kan anbefale alle produktene på det sterkeste! Beste jeg har prøvd hittil. (Skal sies at jeg før omtrent bare har brukt billigmerkene og, men likvell) Jeg jeg er veldig fornøyd med alt i allefall!


haha. Ca. sånn ser jeg altså ut til hverdags, da..

Hva synes dere?
Noen som bruker noe av dette?

- katrin

WHITE LABEL

Åh, man må elske nelly's nye sko merke - White Label!
Mine favoritter:


Jeg bruker str 36, bare å kjøpe de til meg! hehe
Skoene fra dette merket finner dere <her>

Hva synes dere?

- katrin

MAKE UP - vår og sommer

Tenkte å anbefale produktene jeg bruker de neste dagene. I dag ble det hverdagssminken jeg bruker mest om våren og sommeren!


BAREMINERALS
mascara - flawless definition, kost - flawless face, foundation, blush og warmth (solpudder)
Om våren og sommeren sverger jeg til BareMinerals. Det dekker godt samtidig føles den lett og naturlig på huden!

Finnes det noen der ute som fremdeles ikke har prøvd BareMinerals anbefaler jeg dere å gjøre det. Det koster kanskje litt mer, men kjøper du på nett eller i utlandet får du det mye billigere. Uansett er det verdt det. En slik boks med foundation er veldig drøy i bruk, jeg har hatt min i hele sommer- og er fremdeles mye igjen. De andre er så klart enda drøyere i bruk igjen, selvom de er mindre- da du også bruker mindre hver gang.

Selv liker jeg å dekke huden enda litt mer om vinteren, så da bruker jeg flytende foundation og andre produkter til (kommer innlegg i morgen). Men er du f.eks ikke så glad i å gå med tykt lag med sminke, eller kanskje får uren hud av det er absolutt BareMinerals noe å vurdere!

Hva synes dere?
Noen som bruker disse produktene?

- katrin

DAGENS ANTREKK


Haha. Sorry at jeg ser så sliten ut på det første bildet. Men jeg er sliten.
ellos skjorte, pieces buksetights, jeffrey campbell sko, mamma sitt smykke

Tok som sakt klassebilde i dag, med tema black and white. Må si jeg er litt stolt over guttene i klassen som møtte i dressbukse altså. Ikke værst! Ellers hører jeg rykter om at jeg klarte å lukke øynene på alle bildene. Så jeg gleder meg ikke til å se resultatet egentlig.

Hva synes dere?

- katrin

BILDER; SKOLEN DE SISTE DAGENEPåbygg er som regel ikke så ille!

- katrin

BLACK AND WHITE..I morgen skal vi ta klassebilde på skolen, og som alltid kom diskusjonen tema/ikke tema på bilde. Selv var jeg imot tema. Dette er 3 klassebilde, og jeg vil helst gjøre ett forsøk på å se fin ut. Men flertallet ville nå tema. Forslagene var blandt annet eldrebølge, farger, interesser, pirat og dyrehage.. Heldigvis klarte jeg å få det til å bli black and white. Det er til å leve med. Ovenfor ser dere hva jeg tenker å ha på meg. Svart buksetights, hvit skjorte, langt sølvsmykke og jeffrey campbell.

Hva synes dere?
Har dere tema på klassebildet?

- katrin

BLOGGANBEFALINGER !

Da har jeg vært innom alle bloggene etter "Hva er bloggen din?" innlegget. Og jeg må si en ting - førsteinntrykk har mye å si! Tar meg ikke mange sekundene før jeg bestemmer meg for å bla videre eller gå videre til neste blogg på lista. Uansett, fant 3 blogger jeg likte litt bedre enn alle andre, så tenkte jeg kunne anbefale de videre!
Tilfeldig rekkefølge.


http://xflwrpwr.blogg.no/
Phung Ly (denne bloggen leser jeg faktisk innimellom fra før) - foto/mote/livet blogg.


http://diyfashion.blogg.no/
Do it yourself fashion - moteblogg som blandt annet gir tips om hvordan du kan lage moteriktige klær selv.

http://aa9.blogg.no/
Annie Ellingsen - supersøt fotoblogg!

 Leser du noen av disse bloggene?

- katrin

BY MALENE BIRGERDrømmer meg bort på nettbutikken til By Malene Birger. Så mye fint!
Alt for mange fristelser til at jeg absolutt har andre ting å prioritere..


Nettbutikken finner dere <her>.

Hva synes dere?

- katrin

DAGENS ANTREKK


cubus buksetights og skjorte, bikbok topp, gina skjerf, bianco sko

Hva synes dere?

- katrin

STERKT


les innlegget jeg skrev etter 22 juli <her>.

Som sakt kjente jeg en på Utøya, Ingela (til høyre). Hun og venninnen Therese har nå stått frem i avisen og fortalt sin historie høyt under en minnekonsert i Fredrikstad. Utrolig sterkt å lese og høre om dette. Historien til en akkuratt du kjenner blir alltids enda litt verre enn å høre om alle andre..
Anbefaler dere å lese intervjuet <her>.

Jeg vet ikke om det går ann for noen av dere å se filmen fra minnekonserten på facebook, men linken står iallefall under.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000143851137#!/photo.php?v=179924252083776

- katrin

HVA ER BLOGGEN DIN?Nå har jeg akkuratt sett ferdig alle Pretty Little Lairs episodene som ligger på nettet. Så jeg kjeder meg. Jeg tenkte derfor at jeg kunne få lest noen nye blogger! Så bare legg igjen bloggadressen din, så vil jeg klikke innom bloggen din i løpet av kvelden. Kommer jeg over noen jeg liker ekstra godt blir det muligens en liten anbefaling også!

Hva er bloggen din?

- katrin

SUNDAY BESTAugustana - Sunday best

Jason Derulo - It Girl

 Hva synes dere?

- katrin

ROSAFEST


Besiana, Linn og Alexandra.

Alexandra, Marte og meg. De omtrent eneste bildene fra gårsdagen tror jeg.Mobilbilder <3

Vi startet med vors hos Alexandra, som var veldig koselig! Vi lærte en drikkelek av Eivind. En sånn drikkelek jeg liker, der man ikke blir tvingt til å gjøre mye dumt, bare.. drikke. haha. Rosafesten var helt OK. Dårlig musikk, og omtrent bare 94-95 folk. Men hey - det blir ikke mer morro enn du lager selv. Så vi koste oss likevell på dansegulvet omtrent hele kvelden, og jeg sitter nå igjen uten stemme. hehe!

- katrin

KVELDENS ANTREKK


bikbok blazer, genser og skjorts, smykke fra england, bozzini veske, nelly heels
I kveld er det rosafest! Det ser kanskje ikke ut som at jeg har kledd meg så veldig etter tema. mene, blazeren er faktisk lyserosa, og skoene kan også nesten regnes som rosa...

Hva synes dere?

- katrin

FACEBOOK ANNONSE


tlf nr er retusjert, ja. Har ikke riktig så mange 7 tall, bare nesten.

.. er enda verre i dag. Skolen i dag var sinnsykt slitsom. Hadde det ikke vært for markedsføring prøven hadde jeg nok blitt hjemme. Mamma har smittet meg med noe infulensa lignende. Jeg har ikke feber, men er værre enn vanlig forskjølelse. Har vondt i hele kroppen og sånn. Så kvelden går til å ligge i sengen, sove, se litt pretty little liars (selvsom det også er veldig slitsomt da jeg har vondt i hodet), og prøve å bli frisk til i morgen. Vil jo på rosafest!

- katrin

SICK AND TIREDHei dere! Beklager at jeg ikke har blogget i dag. Har nemmelig blitt syk, så jeg har ligget å sovet siden jeg kom hjem fra skolen.  Nå må jeg lese på markedsføring prøve i morgen. Kjenner det frister utrolig lite. Vil bare legge meg å sove igjen. Men jeg må nesten prøve, så krysser vi fingrene for at jeg er frisk i morgen og ikke stryker!

- katrin

..JUST WAITING TO BE SAVED


What if Prince Charming had never showed up? Would Snow White have slept in that glass coffin forever? Or would she have eventually woke up, spit out the apple, gotten a job, a health-care package and a baby from her local neighborhood sperm bank?


I couldn't help but wonder... inside every confident, driven, single woman, is there a delicate, fragile princess just waiting to be saved?

Carrie Bradshaw, satc // weheartit bilder

- katrin

DAGENS ANTREKK


gina poncho og veske, pieces buksetigts, dna wedges


mammas ring, bikbok smykke, veromoda belte

Hva synes dere?

- katrin

ROSA ROSA ROSA

På lørdag skal jeg på rosafest. I den anledning har jeg søkt gjennom hele huset etter noe rosa - og brukbart. Vell. Dette er det jeg fant..


Herregud. Jeg liker den rudderrosa kåpa mi, da! Hvor den rosa trenchcoaten kom fra må dere ikke spørre meg om.... haha!

- katring

VIDEOBLOGG - HÅRDONUT

..var ferdig lastet opp halv 1 i natt. haha

Veldig enkel videoblogg, lastet opp rett fra kamera og beskjært på youtube. haha. Men hey. Ca. første gang. Det er flaut nok fra før.
<Dette> er forresten det andre innlegget jeg snakker om. hehe

Hva synes dere?

- katrin

HVILKET ANTREKK?

Filmen tar visst sin tid, 1 min med speilrefleks film er visst 10 timer nedlastning på youtube. Den er ikke halvveis enda. Hvis den på magisk vis blir ferdig legger jeg den ut senere, hvis ikke kommer den i morgen!

Uansett, tenkte jeg kunne kjøre en "hvilket antrekk". Har funnet 3 pyntede antrekk i arkivet. Hvilket likte du best?

- katrin

FØLG MED


.. dere kjenner youtube

- katrin

MY SUNDAY

Stå opp - frokost - analyse og godteri - analyse og goderi - få dårlig samvittighet for alt goderiet - jogge - dusje - analyse og goderi - middag - analyse og godteri. Også kan vi ikke glemme te koppen gjennom hele dagen, og sex and the city i bakgrunn mens jeg har jobbet med analyse. haha. Seriøst. Tror jeg har spist en halv kg goderi i dag og i går. Turte ikke legge ut bilde av godteriet. Flaut hvor lite som er igjen..
Jaja. Nå er analysen levert, en ny tekopp er i hånden - resten av kvelden står Pretty little liars på planen!

Noen som har hatt en mer innholdsrik søndag enn meg eller? he-he

- katrin

..LOVE MY BLOG

Veldig koselig å se at statistikken har steget litt de siste dagene! Tusen takk!
Minner dere på at det er mulig å følge med på bloglovin <3 trykkbar link på bildet.
Jeg måtte forresten bestille meg skoene i stad, klarte ikke la være. De finnes <her> om det er fler som bare må ha de.

- katrin

CRUSH BOOT


Skal/skal ikke? Åh. Jeg tror jeg må...

- katrin

SWE


Var som sakt i Sverige i dag, med disse jentene. Martine, Kajsa, Emili og Marte.
Frokosten min, 2 cheeseburgere og en stor brus. Sunn.no Nå sitter jeg hjemme, ett pudder, concealer, kost, undertøysett og 0,7 kg godteri rikere!
Tusen takk for alle komentarene på forige innlegg, veldig koselig!

- katrin

DAGENS ANTREKK


gina jakke, bikbok genser og smykke, veromoda buksetights, jeffrey campbell sko, bozzini veske

Har vært en liten tur i Sverige med noen jenter i dag. Veldig koselig. Kommer fler bilder senere i dag. Sverige var ikke vandt med å se folk ta outfit bilder hvertfall. haha. Som de stirret, og gjorde sitt beste for å ikke komme med på bilde. Morsomt.
Forresten, dere er blitt veldig dårlige på å kommentere i det siste, noe jeg synes er ganske kjedelig i og med at jeg har skikkelig blogglyst om dagen, og da er det enda morsommere å få litt tilbakemeldinger. hehe.

- katring

KOSÆR VÅRS


I dag er jeg hos Martine, vi er nemmelig sjåfører i kveld/natt. Slitne alt nå. Så å være oppe til langt på natt kan bli interessant! haha. Kommer til å dø av overtrøtthet etterhvert merker jeg. Men det går fint. Hittil i dag har vi vært ute å kjørt en liten tur, lagt og spist god mat og sett på film!Nå sitter vi på hver var pc, leser tegnehanne og prøver å designe russekort!- katrin

DAGENS ANTREKK


veromoda blazer, gina skjorte, bikbok skjerf, cubus buksetights, deichman ballerinas- katrin

BIG RED BAG


Salg på fashionlove. Måtte ha denne vesken!

- katrin

HODEJEGERNEHer har jeg vært sittene store deler av kvelden. Men nå er jeg heldigvis, endelig ferdig. Så venter den værste oppgaven i morgen (og resten av helgen) - analyse. Jeg er ca. sinnsykt dårlig på det, og det betyr ca. sinnsykt mye for norsk karakteren. Så det er flott! hehe.

- katrin

ITS ALL ABOUT ME

Dette innlegget er skrevet for å ha i menyen, "om meg". Litt nyttig, og mye unyttig info!

- Katrin Gjerdrum, derfor katring som bloggadresse
- 18 år, født fredag 13 august. Ulykkesbarn
- Bor i Eidsberg
- Påbygging på Mysen VGS
- Tidligere har jeg gått design og håndverk, og interiør og utstillingsdesign
- Jobber i blomsterbutikk, ekstra/sesonghjelp
- Edderkopper er det absoulutt verste jeg vet
- Jeg måler ca 1.60m over bakken, derfor elsker jeg høye sko
- Min kjærlighet for høye sko har vært der så lenge jeg kan huske 
(fikk ikke lov av mamma å bruke det på skolen og slikt før i 7 klasse, da)
- Bruker linser, eier ikke briller, selvom jeg burde det
- Jeg liker katter bedre enn hunder
- Ikke redd for å si meningen min (noe som gikk utover karakterkortet på uskolen..)
- Jeg kan være en smule sta, og jeg inrømmer svært sjelden at jeg har feilBloggen min går under kategorien hverdags/rosablogg. Bilder og tekst fra min hverdag, og mine tanker står i fokus. Men jeg har også en del innslag av mote, og legger ofte ut antrekk bilder. Ellers blir det også en del anbefalinger av diverse produkter jeg bruker og innkjøp.
Jeg tar gjerne i mot konstuktiv kritikk, og vil at dere skal si fra om det er noe dere vil ha mer eller mindre av!

KONTAKT:
katring.93@hotmail.com

- katrin

DAGENS ANTREKKellos skjorte, cubus buksetights, gina veske, smykke fra England og Jeffrey Campbell sko


Endelig fikk jeg brukt mine kjære Jeffrey Campbell på skolen også! Har jo regnet så fælt, så eneste jeg har gått i er Hunter gummistøvlene mine omtrent. haha. Men nå, endelig litt fin-vær før høsten og vinteren kommer for fult. Det liker vi!

Hva synes dere?

- katrin

PRIVATSJAFØRJeg liker svært godt at denne bilen dukker opp foran huset mitt nesten hver dag før skolen! Hva skal jeg med lappen og bil liksom? haha. Tusen takk Martine! Jeg er forresten litt snill tilbake, da. Skal jo holde henne med selskap i morgen kveld, hvis hun skal være sjafør. hehe!

- katrin

HÅRTIPS : DONUT


Nå har jeg akkuratt prøvd ut donuten min for første gang. Og jeg er veldig fornøyd! Var spent på hvor vanskelig det ville være å få håret fint rundt og dekke hele donuten, men det var null problem. Donuten er kjøpt på glitter for 80 kr. Den finnes i to størrelser, den jeg har er den største.

For dere som lurer på hvordan man gjør det:
Start med å ha håret i høy, stram hestehale, og bare sett donuten oppå. Deretter tar du litt og litt hår som du fester under donuten med lusespenner. Gjør det rundt hele, så alt bli dekket. Når du er ferdig vil det henge masse hår (altså resten av lengden på håret ditt) rundt donuten. Dette må du bare snurre rundt/ under donuten igjen. haha. Jeg er tidenes dårligste på å forklare. Men det er veldig logisk når man gjør det selv, altså!

Hva synes dere?

- katrin

STREETSTYLE- katrin

OH YOU'RE SO NAIVE


..denne sangen går på repeat hos meg

I dag etter skolen ble jeg med mamma en tur til sverige, kjøpte meg bare ett par bh'er og og DONUT, endelig! Skal prøve den i morgen eller torsdag, så skal dere få se hvordan det ble, og ikke minst hva jeg synes om den
Nå har jeg akkuratt gjort naturfag lekser, så må jeg starte litt på markedsføringsleksen jeg skal levere på mandag. Og til slutt lese litt i Hodejegerne som jeg skal ha lest ferdig og skrevet analyse av til mandag. Åh. Elsker livet mitt akkuratt nå!

- katrin

TEGNE HANNEhaha. Anbefaler dere tegnehanne.no ! Man finner en del av tegneseriene hennes samlet på blogit også, <her>!

- katrin

Lil RED TRUCK


Se denne søte damp pick up'en som kjørte foran meg og Martine til skolen i dag! Måtte ta bilde av den, også plutselig fant jeg det fine bilde av den på facebook nå!

foto: Tom Marius Johansen
herlighet. søteste. virkelig.

- katrin

..I MISS MY BEST FRIEND


weheartit

- katrin

NY HEADER


Hva synes dere?

- katrin

.. LAST NIGHT

Tulla, gårsdagen er i grunn ingenting å snakke om. Var koselig hos Kamilla, (bortsett fra at jeg nesten ødelagte sofaen deres..) men ute var det helt forferdelig kjedelig. Jeg og Martine endte opp på andre siden av gata med hver vår kebab.. haha. I dag har vi bare hentet bilen hennes hos Kamilla, drukket milkshake (fikk nemmelig skikkelig craving for det i stad!), også hjalp jeg henne å fylle bensin. Hun turte nemmelig ikke alene..Resten av dagen skal jeg bare være hjemme og slappe av tenker jeg.. Litt kjedelig, litt deilig.
Hva skal dere i dag?

- katrin

KVELDENS OUTFIT !
bikbok
blazer, cubus topp (martine sin), lindex skjørt (martine sitt) nelly sko, bozzini veske

Nå er Martine her, straks drar vi vidre på vors, også station (utestedet her i Mysen) etterpå! Som dere ser tok jeg en tur i skapet hennes i stad. haha. Hva synes dere?

- katrin

NYTT DESIGN

..eller okei, faktisk gammelt design. Men jeg liker det. Det er det eneste designet jeg noen gang har klart å lage selv. Så jeg føler liksom at det er ordentlig mitt, da. Forhold til når jeg stjeler gratisdesign. Selvom de kanskje ser bedre ut- så er det andre som har helt likt som deg. Så da byttet jeg til dette, skal prøve å ordne ny header snart da. Da de bildene er typ ett år gamle. haha. "Om meg" siden i menyen er heller ikke oppdatert, tror jeg må lage nytt innlegg til det.

Hva synes dere om designet?

- katrin

VIDEOBLOGG -


Hilde filmet litt i stad. haha. Håper dere liker det!

- katrin

I MITT RETTE ELEMENT !

I dag har vi hatt friluftsdag på skolen. Veldig gøy når vi får høre på morgenen at e18 er stengt pga alt nedbøret, og at folk blir frarådet å gå ut. he-he. Flott at jeg er så glad i friluft, regn og stygge klær fra før liksom.  Her har dere noen bilder for å illustrere hvordan dagen har vært..
Dette var altså stien vår. Bilder tatt av Hilde.


Søte gutter i klassen som så gjerne ville på bloggen da. Før vi gikk ut i flommen, sjekk så fornøyde!


Gruppa mi. Ole, Anders, Hilde, meg, Emil og Marte! Legg merke til hvor små jeg og Hilde er.... haha. Rart vi liker høye hæler bedre enn gummistøvler?
Etter en evig lang tur i skogen - bare oppoverbakke, bare gjørme og vann - kom vi endelig frem til en hytte der vi skulle lage mat. Sluttet heldigvis også å regne når vi kom opp dit, så der hadde vi ganske flaks. Gruppa vår hadde garantert den beste maten. Kylligfilet i biter, potet båter og kyllingsaus! NAM! Gjorde det nesten verdt det, bare nesten.

- katrin

UT PÅ TUR, ALDRI SUR

he-he-he.. Nå er jeg klar for skogstur i regnværet! (minus at jeg ikke har regntøy, da) Så dette kommer til å bli en super dag, og jeg gleder meg veldig!!

- katrin

HE-HE-HE...


.. gleder meg til skogstur med klassen i morgen! <3
Dette er forresten grunnen til at det har vært dårlig med outfit de siste dagene. Det er flomfare. Antrekket er gummistøvler og paraply. Og jeg liker best å ta outfit bildene utendørs. Så ja. Morendagens antrekk kan bli interessant da - jeg eier nemmelig ikke regntøy annet enn det nevnt over.

- katrin

SAME SHIT, DIFFERENT DAY.. her ser dere livet mitt om dagen.
Er faktisk ikke så ille, da! Men det er hvertfall en "påbygging til generell studiekompetanse" timeplan, så hvis noen har tenkt å søke det til neste år - vil dagene deres se ca sånn ut. Egentlig skal man bare ha ett valgfag og matte da, mens jeg har to valgfag (økonomi og markedsføring). Dette fordi jeg tok matten i fjor. 

Noen som har tenkt å gå påbygging, eller går det?

- katrin

BULLETPROOF


I'm bulletproof, nothing to lose. Fire away, fire away. Ricochet, you take your aim. Fire away, fire away. You shoot me down, but I won't fall. I am titanium. You shoot me down, but I won't fall. I am titanium.

- katrin

ANBEFALING: YSL CONCEALER

Tenkte jeg skulle anbefale dere den beste concealeren jeg har prøvd hittil - ysl touche éclat. Først må jeg si at mitt største kompleks med ansiktet mitt, er området under øynene. Og det er akkuratt der denne er fantstisk god! Den dekker veldig bra, men legger seg ikke som et tykt lag oppå huden som andre concealere kan gjøre. Den fungerer også veldig bra som high lighter! Noe den derimot ikke kan, er å dekke kviser. Så om du sliter med uren hud er ikke dette tingen for deg. 
Jeg har ikke prøvd den så lenge, men har hørt fra andre at den er ganske drøy i bruk. Det liker vi! Den koster tross alt rundt 300 kr, da har hvertfall ikke jeg lyst til å kjøpe ny hver måned.

Noen som har prøvd den før?

- katrin

NEW BAG


Kjøpt på Adriatik i Töcksfors. merke "Bozzini", 499 sek.

Hva synes dere?

- katrin

HELGETIPS - MOJITO


Oppskrift på en av mine favorittdrinker - Mojito!
Du trenger- bacardi mojito, sprite (eller annet blandevann uten så mye smak), isbiter, lime, mojito blader
Ta først isbiter og oppkjært lime i ett glass, så heller du ca 50/50 med sprite og mojito, og legger bladene fint på toppen! Enkelt, greit, og veldig godt!
Blandeforholdet smaker du seg så klart selv til selv også, men jeg personlig er ikke veldig glad i hverken sprit eller mint smak (haha) så jeg liker å blande godt med sprite og ha masse lime.- katrin

OPEN BACK

Var en tur i Sverige i stad, kjøpte med meg denne genseren fra bikbok, og en veske dere får se i morgen! Nå er det snart natta for min del, så jobb i morgen tidlig..

Hva synes dere?

- katrin

DAGENS OUTFIT
vintage skjorte, saint tropez skjerf, cubus buksetights, bianco sko

Hva synes dere?

- katrin

ANBEFALING - DIORSKIN FOREVERHar brukt denne foundation 2-3 uker nå, og jeg er fornøyd! Absolutt beste jeg har prøvd hittil. Jeg sluttet med flytende foundation en stund, da jeg synes det føltes så seigt og tykt på huden, men så gav jeg denne en sjangse. Og den er fantastisk. Dekker veldig bra, samtidig som den føles veldig lett på huden. Akkuratt som jeg vil ha det. Jeg påfører den med foundationkost fra the body shop, som også er å anbefale om du ikke gjør det enda.
Prisen her hjemme er jeg ikke sikker på, da jeg fikk den i gave fra taxfree. Men jeg vil nok si jeg synes den er verdt det uansett, slike flasker pleier jo vare veldig lenge.

 Om en stund tenker jeg å anbefale concealeren jeg bruker til - også fantastisk. Så det er bare å følge med!

Noen som har prøvd denne foundation før?

- katrin

DAGENS OUTFIT
bikbok skjorte og smykke, veromoda skjorts, deichman ballerinas

- katring

hits Blogglisten